Hanglamp Bedrukt met bedrijfslogo en bedrijfskleuren

Snel leverbaar

Hier ziet u een bedrukte hanglamp die voorzien is van een bedrukte logo en in de bedrijfskleuren. Uiteraard kunnen wij dit type lamp fabriceren vanaf 20cm t/m 300cm doorsnede tegen de laagste prijzen!
Betaalmethodes Payment method
Beschrijving

Hanglamp Bedrukt met bedrijfslogo en bedrijfskleuren

Robinswoondeco is gespecialiseerd in bedrukte hanglampen, plafondlampen en lampenkappen voor uw bedrijf. In de loop der jaren hebben wij een schat aan ervaringen op gedaan waardoor onze bestand enorm gegroeid is aan te vreden klanten! Als u een hanglamp of plafondlamp wilt laten bedrukken of printen dan is het ook mogelijk om de bodemplaat/blender/diffuser te laten bedrukken! Deze bedrukte hanglamp(en) is speciaal gemaakt voor onze klant die specifiek wist wat hij wilde aan afmetingen, kleuren en bedrukking! Ook is het mogelijk om meerdere lichtbronnen te voorzien in elke type bedrukte hanglamp waardoor u nooit hoeft te twijfelen over een beperkte licht opbrengst! Als u een hanglamp laat produceren bij Robinswoondeco kunnen wij deze ook voorzien van een bodemplaat/blender/diffuser! Deze hebben wij in 2 varianten: gesloten en half open. Een blender zorgt voor een mooi design aan de onderkant van uw hanglamp maar dient ook als u het licht van de desgewenste hanglamp wilt beperken op de plek waar deze hangt!

Omdat wij de hele productie van A t/m Z zelf uitvoeren kunnen wij u garanderen dat de uitgeleverde kappen van zeer hoge kwaliteit zijn waardoor we ook moeiteloos lange garantie durven en kunnen geven! Ook voldoen deze bedrukte hanglampen aan alle eisen van deze tijd en uiteraard is het mogelijk tegen een geringe meerprijs deze te voorzien van energiezuinige LED verlichting. Indien nodig kunnen wij ook bij u op locatie komen zodat wij u deskundig advies kunnen gegeven waardoor er stap voor stap een prima en betaalbaar lichtplan opgesteld wordt. Robinswoondeco produceert bedrukte hanglampen en plafondlampen vanaf 20cm t/m 300cm doorsnede waarvan u zelf de hoogtes kunt bepalen! Ook is het mogelijk om onze showroom te bezoeken of een rondleiding te krijgen in ons uiterst moderne lampenkappen en hanglampen atelier.

Heeft u vragen over bedrukte hanglampen, plafondlampen of lampenkappen?  Of heeft u iets in gedachten wat u denkt dat onmogelijk is? Neem dan met ons contact op, want bij Robinswoondeco is op het gebied van bedrukte projectverlichting meer mogelijk dan u denkt tegen betaalbare prijzen!

Geverifieerde productervaringen van klanten
Er zijn nog geen geverifieerde productervaringen van onze klanten. Wil jij de eerste zijn? Als je het product gekocht hebt wordt je na ca 7 dagen uitgenodigd om een beoordeling te schrijven. Je kunt ook op een ander moment, na aanschaf, inloggen in je account, en op deze pagina een review schrijven over het product.
Schrijf een review
Je bent nu aan het beoordelen: Hanglamp Bedrukt met bedrijfslogo en bedrijfskleuren
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Hanglamp Bedrukt met bedrijfslogo en bedrijfskleuren