Wij nemen 100% verantwoordelijkheid voor de verzending
Veilig betalen met IDEAL ideal
Beoordeeld met een 10 bij webwinkelkeur!
Service in onze winkels (Vriezenveen, Beverwijk, Hardenberg) garantie RW

bedrijfspand cut copy

15 jarig jubileum
0
 x 

Uw winkelwagen is nog leeg. Veel shopplezier!

Totaal €0,00


uw maatwerk vind u hier

Beste klant, onze winkel in Vriezenveen is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Onze sfeervolle woonwinkel in Beverwijk is elke zaterdag en zondag geopend vanaf 9.30 uur tot 17.30 uur.

RobinsWoondeco Zakelijk

Onze verlichtingsproducten worden gebruikt voor kantoren, horeca, zorginstellingen en als projectverlichting voor het inrichten van tijdelijke projecten of beurzen.

Altijd voor u op maat
Persoonlijk advies

Productieve & sfeervolle kantoorverlichting

Brandvertragend:
Speciale PVC folie in hanglampen

Uw verlichtingsexperts

Creëer een veilige, productieve en sfeervolle werkomgeving. Dat is beter voor iedereen! Wij adviseren u graag. Bij ons wordt u nog écht persoonlijk geholpen!

Voor wie & wat

Onze verlichtingsproducten worden gebruikt voor kantoren, horeca en zorginstellingen als projectverlichting voor het inrichten van tijdelijke projecten en beurzen.

Voor de horeca en openbare locaties worden in vrijwel alle gevallen brandvertragende materialen gebruikt. Hiervoor gebruiken wij een speciale PVC-folie die achterop de stof wordt geplakt. Bij deze folie wordt altijd een kopie van het B1 certificaat geleverd.

Veel voorkomende zakelijke projecten zijn:

  • Hanglampen in horecagelegenheden
  • Hanglampen en staande lampen bij zorginstellingen en zorghuizen
  • Hanglampen en staande lampen op kantoren en in showrooms
  • Wandlampen en schemerverlichting in de horeca en de zorg
  • Kantoor en bedrijf verlichting zoals LED en werklicht
  • Grote hanglampen en plafondlampen tot wel 250cm diameter, bijvoorbeeld voor in winkels, grote panden, showrooms en de horeca
  • Unieke koperen en industriële koepellampen
  • Bedrukte (grote) hanglampen en lampenkappen voor kantoren en beurzen
  • Decoratie en premium kwaliteit meubelen voor bijvoorbeeld zorginstellingen en sfeervolle omgevingen

Mogelijkheden & Productie

Bij RobinsWoondeco is werkelijk alles mogelijk, en dat komt omdat RobinsWoondeco geheel op maat voor u werkt. Er is altijd persoonlijk en kundig advies. Er zijn veel opties, waardoor wij alle soorten projecten kunnen realiseren. Zo kunt u meerdere lichtpunten in een hanglamp laten installeren of kunt u de onderkant of bovenkant van de hanglamp afsluiten met een blender/diffuser en kunnen verschillende ophangsystemen voor u op maat gemaakt worden. Ook een pendel met tot 3 hanglampen is mogelijk. Ook kunt de verschillende kleuren folie kiezen voor de binnenkant van uw lamp of kunt u bijvoorbeeld de binnenkant van de lamp ook laten bekleden met stof of behang, of zelfs laten bedrukken. Verder heeft u de mogelijkheid om alle soorten lampenkappen en hanglampen te laten bedrukken met een foto, logo, eigen tekst of bedrijfskleuren. Oplossingen voor beursstands zijn tevens aanwezig bij RobinsWoondeco. Bij uitlevering wordt alle verlichting uitvoerig gecontroleerd om de kwaliteit te waarborgen. Wij geven op al onze producten 20 maanden voledige garantie.

Voor alle door ons geproduceerde lampenkappen en hanglampen geldt dat ze volledig in eigen beheer in Nederland geproduceerd zijn. Dit garandeert de hoogste kwaliteit. Ook voor levering staan wij altijd garant, beschadigd er iets of komt iets niet goed aan dan zorgen wij dat dit direct opgelost wordt.

Al onze producten kunnen we uitvoeren met door u gewenste lichtbronnen, tevens houden we de nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat we altijd een energiezuinig voorstel kunnen doen.

Het is in vele onderzoeken bewezen dat mensen met het juiste licht, maar ook zeker de juiste sfeer en kleur in hun omgeving, veel productiever werken.

Een greep uit onze zakelijke projecten

Hanglamp Rechthoek 100cm
Grote Hanglamp Site 9.4
Grote Hanglampen Bedrukt
Koepellamp 3
Koepellamp 2
Grote Hanglamp Site 9.1
71764
Grote Hanglamp Site 5
Grote Hanglamp Site 9.2

Meer - Lampenkappen

Lampenkap of Hanglamp op maat maken?

ontwerp banner menu

Stuur ons een bericht
Stel hier eenvoudig uw vraag / vraag informatie aan.
Wij komen zo snel mogelijk terug op uw aanvraag.
Informatie over het product wat u nu bekijkt wordt automatisch meegestuurd.
10000 characters left