Wij nemen 100% verantwoordelijkheid voor de verzending
Veilig betalen met IDEAL ideal
Beoordeeld met een 10 bij webwinkelkeur!
Service in onze winkels (Vriezenveen, Beverwijk, Hardenberg) garantie RW

bedrijfspand cut copy

15 jarig jubileum
0
 x 

Uw winkelwagen is nog leeg. Veel shopplezier!

Totaal €0,00


uw maatwerk vind u hier

Beste klant, onze winkel in Vriezenveen is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Onze sfeervolle woonwinkel in Beverwijk is elke zaterdag en zondag geopend vanaf 9.30 uur tot 17.30 uur.
Alles resetten

Bedrukte hanglampen & lampenkappen

bedrukte kap 17

BEDRUKTE HANGLAMPEN & LAMPENKAPPEN

OVER ONS:

Robinswoondeco heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met bedrukte hanglampen en lampenkappen projecten. Onderaan deze pagina ziet u bedrukte plafondlampen en hanglampen projecten die in opdracht van onze klanten zijn gemaakt. De geproduceerde plafondlampen en hanglampen worden van A t/m Z geproduceerd en nagekeken in ons eigen kappenatelier in Vriezenveen voordat ze uitgeleverd worden. Dit garandeert de hoogste kwaliteit.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

Voor bedrukte hanglampen of plafondlampen worden meestal brandvertragende stoffen gebruikt. Hiervoor gebruiken wij een speciale PVC-folie die achterop de stof wordt geplakt. Bij deze folie wordt altijd een kopie van het B1 certificaat geleverd (keuringsrapport) zodat de kap brandvertragend is!

Voor bedrukte hanglampen of plafondlampen projecten is er veel mogelijk. Zo kunt u meerdere lichtpunten in een hanglamp of lampenkap laten installeren of kunt u de onderkant of bovenkant van de hanglamp afsluiten met een blender, diffuser of ook wel bodemplaat genoemd. Ook is het mogelijk om hanglampen of plafondlampen te bekleden met behang. Deze hoeft de klant alleen maar aan te leveren en wij verwerken dat keurig tot een unieke hanglamp of plafondlamp!

✓ Verlichtingsprojecten worden door Robinswoondeco professioneel uitgevoerd, we geven indien gewenst deskundig advies met betrekking tot maten, kleuren en lichtval.

✓ Uiteraard zorgen we voor correcte leveringen, alles wordt in overleg op de gewenste dag geleverd.

✓ Al onze verlichtingsproducten kunnen we uitvoeren met alle soorten lichtbronnen, zoals led, spaarlamp of de gloeilamp.

✓ Met het juiste licht advies van Robinswoondeco worden mensen productiever en kan men zich beter concentreren.

✓ Bij verlichtingsprojecten met een beperkt budget wordt vaak de huidige verlichting opgefrist, zo kunnen bijvoorbeeld lampenkappen geplaatst worden over bestaande armaturen.

Heeft u vragen over een product of heeft u voor u zelf een technische vraag dan kunt u ons altijd mailen of telefonisch contact op nemen! De mogelijkheden bij Robinswoondeco zijn eindeloos!!

Hanglamp Bedrukt met bedrijfslogo en bedrijfskleuren

Hier ziet u een bedrukte hanglamp die voorzien is van een bedrukte logo en in de bedrijfskleuren. Uiteraard kunnen wij dit type lamp fabriceren vanaf 20cm t/m 300cm doorsnede tegen de laagste prijzen!

Voorbeeld 1: Rechthoekige hanglamp bedrukt.

Hier ziet u een rechthoekige hanglamp die volledig digitaal bewerkt en bedrukt is met een wolkenstructuur! Uiteraard is het bedrukken van welk voorbeeld dan ook mogelijk in alle denkbare kleuren, maten en modellen!

Voorbeeld 2: Ronde plafondlamp bedrukt met clublogo

Hier ziet u een ronde plafondlamp die voorzien is van een bedrukt clublogo in de clubkleuren. Uiteraard is het ook mogelijk om de diameter of hoogtes aan te passen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Voorbeeld 3: Bedrukte hanglamp rond ijscoupe

In opdracht van een ijssalon hebben wij hier een hanglamp ontworpen in een vorm van een ijsbeker met bedrukking er op! Uiteraard is dit ook nog groter of kleiner te realiseren met eventuele tekst of logo aan de onderkant!

Voorbeeld 5: Grote bedrukte hanglamp

Hier ziet u een grote hanglamp die bedrukt is met als tekst kassa boven een kassabalie! Deze hanglamp is ook leverbaar in verschillende modellen, kleuren en teksten........

Voorbeeld 6: Bedrukte binnenkant hanglamp

Hier ziet u een rechthoekige hanglamp waarvan de binnenkant bedrukt is in 2 kleuren. Ook is het mogelijk om deze hanglamp full colour te laten bedrukken in welk motief dan ook!

Voorbeeld 7: Hanglamp met foto bedrukking

Hier ziet u een grote ronde stoffen hanglamp die voorzien is van foto bedrukking. Deze hanglamp is uiteraard ook leverbaar in andere kleuren, maten en modellen tegen zeer gunstige prijzen.

Voorbeeld 8: Hanglamp met logo bedrukking

Hier ziet u een bedrukte hanglamp in opdracht van onze klant met bedrijfslogo,s! Deze hanglampen worden geheel van A tot Z door Robinswoondeco geproduceerd. Ook is een ander model of afmeting uiteraard mogelijk!

Voorbeeld bedrukte hanglampen 12: Full colour bedrukte kappen met tekst

Hier ziet een aantal full colour bedrukte hanglampen die voor een beursstand op maat is gemaakt! Deze hanglampen zijn geproduceerd met het aanleveren van digitale bestanden van onze klant en met afmetingen van de beursstand zodat de bedrukte hanglampen een prima verhouding hebben met de beursstand.

Voorbeeld bedrukte hanglampen 14: Bedrukte hanglamp voetbalstadion feyenoord

Hier ziet u in opdracht van een klant een hanglamp waarvan een foto gemaakt is ter plaatse met een mobiele telefoon of smartphone! Wij kunnen elke foto of wat dan ook keurig bedrukken op iedere hanglamp of plafondlamp tegen de beste prijzen!

Voorbeeld bedrukte hanglampen 15: Grote bedrukte hanglampen voor beursstand afgestemd op meubilair

Hier ziet u grote bedrukte hanglampen in een beursstand die full colour bedrukt is en afgestemd op het meubilair! Deze hanglampen zijn opdracht van de klant volledig LED uitgevoerd en volledig op maat gemaakt in verhouding met de beursstand!

Voorbeeld bedrukte hanglampen 16: Voorbeeld bedrukte stoffen hanglampen met bedrijfslogo en bedrijfskleuren

Hier ziet u grote hanglampen van stof bedrukt in de bedrijfslogo en bedrijfskleuren voor een beursstand. Natuurlijk zijn dit soort lampen ook professioneel voor in uw bedrijfspand denk bijvoorbeeld aan kantoor, wachtkamer of vergaderruimte e.d.

Voorbeeld bedrukte hanglampen 17: Bedrukte / geprinte kap in Bedrijfskleur en bedrijfsnaam

Hier ziet u een kap die bedrukt is in de bedrijfskleuren met bedrijfsnaam! Deze kappen zijn uiteraard ook in grotere of kleinere maten te leveren waarvan u zelf de hoogte kunt bepalen! Kijk voor meer voorbeelden op deze website!

Voorbeeld bedrukte hanglampen 18: Bedrukte hanglamp in een mega groot kokermodel

Ook hier ziet u een uniek stuk vakwerk van Robinswoondeco. Deze bedrukte hanglamp is op maat gemaakt in verhouding van de winkelpassage! Verder is deze hanglamp voorzien van meerdere lichtbronnen die allen met LED uitgevoerd is!

Meer - Lampenkappen

Lampenkap of Hanglamp op maat maken?

ontwerp banner menu

Stuur ons een bericht
Stel hier eenvoudig uw vraag / vraag informatie aan.
Wij komen zo snel mogelijk terug op uw aanvraag.
Informatie over het product wat u nu bekijkt wordt automatisch meegestuurd.
10000 characters left
Alles resetten