Wij nemen 100% verantwoordelijkheid voor de verzending
Veilig betalen met IDEAL ideal
Bij u thuis bezorgd of bij ons afhalen postnl
Garantie op al onze producten garantie RW

bedrijfspand cut copy

0
 x 

Uw winkelwagen is nog leeg. Veel shopplezier!

Totaal €0,00


uw maatwerk vind u hier

Categorieën
Prijs
 € €
Alles resetten

Horeca & Projectverlichting

Geen afbeelding ingesteld

HORECA & PROJECTVERLICHTING

Hieronder ziet u betaalbare hanglampen en plafondlampen projecten die door Robinswoondeco is opgeleverd!

Voor hanglampen, plafondlampen en wandlampen die wij maken voor de horeca en andere branches worden meestal brandvertragende stoffen gebruikt! De stof heeft of krijgt dan een certificaat B1, dit is in de loop der tijd zeer belangrijk geworden! Door onze ruime ervaringen met instanties die toe zien op de veiligheid zoals gemeentes en brandweer wordt bij andere producenten weinig aandacht aan besteed of helemaal niet zelfs! Voor projecten is er veel mogelijk, Zo kunt u meerdere lichtpunten in een hanglamp of lampenkap installeren of kunt u de onderkant of bovenkant van de hanglamp afsluiten met een blender/diffuser. Ook kunnen er verschillende ophangsystemen op maat gemaakt worden voor uw plafondlampen of hanglampen. Voor uw hanglamp, plafondlamp of lampenkap kunt u verschillende kleuren folie kiezen voor de binnenkant van de kap of kunt u bijvoorbeeld de binnenkant van de lamp ook laten bekleden met stof of behang, of zelfs laten bedrukken tegen gunstige prijzen!

Zoals u bovenaan al heeft kunnen lezen is Robinswoondeco gespecialiseerd in projectverlichting voor alle branches, als het nu gaat om duurzame hanglampen, plafondlampen of andere verlichtingsproducten alles is mogelijk. Wij hebben in de loop der jaren al vele betaalbare projectverlichtingen opgeleverd in horeca-panden, winkels, kantoorpanden, zorg, onderwijs en verenigingen. Ook is het mogelijk om maatwerk hanglampen, plafondlampen, lampenkappen en andere verlichtingsproducten te produceren naar wens van de klant die voorzien is van eigen logo of bedrijfsnaam! Voor al deze projectverlichtingen heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren stoffen.

BELANGRIJK OM TE WETEN: Door een toename aan opdrachten willen wij u er op attenderen dat de levertijd na overeenkomst op dit moment 2 a 3 weken is geworden! Zit u met een spoed project? Geef dit voortijdig aan als u met ons contact zou opnemen! Wij proberen dan in onze planningen te schuiven zodat de gewenste opleveringsdatum als nog gehaald kan worden! Alle verlichtingsproducten worden door ons zelf gefabriceerd van begin tot het eind zodat wij de beste kwaliteit kunnen bieden met uiteraard goede garantie voorwaarden in tegenstelling tot onze concurrenten. Wilt u meer informatie over onze verlichtingsprojecten of heeft u een specifieke vraag over een product? Neem gerust contact met ons op en wij zullen u deskundig advies geven!

Projecten worden door Robinswoondeco professioneel uitgevoerd, we geven indien gewenst adviezen met betrekking tot maten, kleuren en veiligheid.

Uiteraard zorgen we voor correcte leveringen, alles wordt in overleg met de klant op de gewenste dag geleverd.

Al onze producten kunnen we uitvoeren met verschillende lichtbronnen, zoals led, spaarlamp of de gloeilamp.

Uit ervaring weten wij dat met het juiste licht mensen productiever worden en zich beter concentreren.

Bij projecten met een beperkt budget wordt vaak de huidige verlichting opgefrist, zo kunnen bijvoorbeeld lampenkappen geplaatst worden over bestaande armaturen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd met ons telefonisch contact opnemen of mailen. De mogelijkheden bij Robinswoondeco zijn eindeloos!

Voorbeeld bedrukte hanglampen 12: Full colour bedrukte kappen met tekst

Hier ziet een aantal full colour bedrukte hanglampen die voor een beursstand op maat is gemaakt! Deze hanglampen zijn geproduceerd met het aanleveren van digitale bestanden van onze klant en met afmetingen van de beursstand zodat de bedrukte hanglampen een prima verhouding hebben met de beursstand.

Voorbeeld projectverlichting 1: Hanglampen boven eettafels

Hier ziet u hanglampen boven eettafels hangen waarvan de kap een sterk contrast moest afgeven. Robinswoondeco heeft daardoor de binnenkant van de kap in de bedrijfskleur geproduceerd en de buitenkant kleur in opdracht van de klant!

Voorbeeld projectverlichting 3: Rechthoekige kappen boven een bar

Hier ziet u rechthoekige kappen boven een bar hangen met bijpassende ronde dubbele hanglampen. De klant heeft aangegeven om van zijn eigen behang dubbele hanglampen te laten maken bij Robinswoondeco.

Voorbeeld projectverlichting 4: Grote dubbele plafondlamp spreekkamer

Hier ziet u in opdracht van een klant een grote dubbele plafondlamp die als een echte blikvanger moest dienen. Deze hanglamp kan ook voorzien worden van een diffuser/blender/bodemplaat onder in de plafondlamp!

Voorbeeld projectverlichting 11: Diverse koker hanglampen in ontvangst ruimte

Hier ziet u een project wat op architectuur basis is ontworpen. Diverse koker hanglampen is over de hele ontvangst ruimte opgesteld waardoor er een prima en toch karakteristieke uitstraling heeft. Ook is hierbij rekening gehouden met hoge plafonds!

Voorbeeld projectverlichting 13: Grote hanglampen met gesloten diffuser

Hier ziet u grote hanglampen op kleur afgestemd op de zitmeubelen. De klant heeft hier gekozen voor een diffuser/blender/bodemplaat zodat je niet in de kap en lichtbron kunt kijken!

Voorbeeld projectverlichting 14: Schuine rechthoekige hanglamp boven display

Hier ziet u rechthoekige taps toelopende hanglampen in de gewenste kleur gemaakt voor onze klant. Deze rechthoekige hanglampen kunnen uiteraard ook groter of kleiner geproduceerd worden in alle denkbare kleuren.

Voorbeeld projectverlichting 17: Zeer grote ronde hanglampen voorzien van LED verlichting

Hier ziet u zeer grote hanglampen van 250cm doorsnede die voorzien zijn met duurzame LED verlichting. De kleur van deze hanglamp is afgestemd met de zitmeubelen en ook zijn er bijpassende kleinere hanglampen geproduceerd! Zie achtergrond foto......

Voorbeeld projectverlichting 20: Hanglampen hangend in een trapgat met contrast

Hier ziet u hanglampen die in een trapgat hangen. Hierbij heeft Robinswoondeco extra lange snoerpendels gebruikt waardoor het design van de hanglampen niet minder op is geworden en extra rekening heeft gehouden met verschillende kleuren om toch een contrast te kunnen bieden.

Voorbeeld projectverlichting 21: Grote hanglampen in een karakteristiek kantoorpand

Hier ziet u sfeervolle grote hanglampen van stof die voorzien is van een diffuser, blender of bodemplaat. Bij deze hanglampen is rekening gehouden met een karakteristiek kantoorpand die voorzien is van hoge plafonds!

Voorbeeld projectverlichting 22: Dubbele hanglampen boven lange vergadertafel

Hier ziet u dubbele hanglampen boven een lange vergadertafel, deze hanglampen kunt u zelf samenstellen in elke gewenste kleur, diameter en hoogte! Deze hanglamp is eventueel ook voor een kleine meerprijs te leveren in een LED uitvoering!

Voorbeeld projectverlichting 23: Hanglampen velours in werkruimte / kantine

Hier ziet u een aantal hanglampen die opgehangen zijn rondom de werkplek en kantinetafel. Deze hanglampen zijn gemonteerd op grote hoogte en de pendel is voorzien van een driesprong staalkabel!

Categorieën & Verfijnen

Categorieën
Prijs
 € €
Alles resetten

Lampenkap of Hanglamp op maat maken?

ontwerp banner menu

Stuur ons een bericht
Stel hier eenvoudig uw vraag / vraag informatie aan.
Wij komen zo snel mogelijk terug op uw aanvraag.
Informatie over het product wat u nu bekijkt wordt automatisch meegestuurd.
10000 tekens over
Bestanden toevoegen