Wij nemen 100% verantwoordelijkheid voor de verzending
Veilig betalen met IDEAL ideal
Beoordeeld met een 10 bij webwinkelkeur!
Service in onze winkels (Vriezenveen, Beverwijk, Hardenberg) garantie RW

bedrijfspand cut copy

15 jarig jubileum
0
 x 

Uw winkelwagen is nog leeg. Veel shopplezier!

Totaal €0,00


uw maatwerk vind u hier

Beste klant, onze winkels in Vriezenveen en Hardenberg zijn geopend elke woensdag t/m zaterdag van 10.00 t/m 17.00 uur. De winkel in Beverwijk is elke zaterdag en zondag geopend met in achtneming van de richtlijnen RIVM.
Alles resetten

Koepellampen

Koepellamp_beton_structuur_zwart_grijs5

KOEPELLAMPEN

Robinswoondeco heeft ook een uniek assortiment aan kleine en grote koepellampen. Wij hebben deze lampen opgedeeld in 2 varianten: Wij hebben de moderne/strakke variant waar u grote en kleine koepellampen kunt kiezen in elke diameter en kleur! En we hebben als 2e variant de koepellampen die met de hand gemaakt worden! Denk hierbij aan structuren zoals de betonlook die een zeer natuurlijk effect geven en ook leverbaar zijn in verschillende afmetingen en kleuren!

Onze koepellampen zijn geschikt voor kantoorruimtes, vergaderzalen, lounge ruimtes, woonkamers, keukens etc etc. Wij tonen hier een kleine greep uit ons assortiment om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn! Doordat deze koepellampen met de hand gemaakt worden kunt u dus zelf de kleuren, diameters of andere wensen zelf bepalen! Wilt u onze koepellampen bezichtigen? Dit is uiteraard ook mogelijk, maar door het grote succes adviseren wij u om eerst met ons contact op te nemen zodat wij zeker weten dat wij u voldoende modellen kunnen tonen in onze showroom en goed van dienst kunnen zijn! Indien u vragen heeft over dit product? stuur ons dan gerust een mail of neem telefonisch contact met ons op!

 

Je kunt nu ook op mobiel en tablet filteren op maat, kleur en model. Klik hiervoor op het +filter icoontje dat rechtsboven zweeft.

Voorbeeld 2: Koepellamp betonlook fijn

Hier ziet u een koepellamp in een betonlook design, deze koepellamp is leverbaar in verschillende diameters en kleuren aan de binnenkant!

Meer - Lampenkappen

Lampenkap of Hanglamp op maat maken?

ontwerp banner menu

Stuur ons een bericht
Stel hier eenvoudig uw vraag / vraag informatie aan.
Wij komen zo snel mogelijk terug op uw aanvraag.
Informatie over het product wat u nu bekijkt wordt automatisch meegestuurd.
10000 characters left
Alles resetten