Wij nemen 100% verantwoordelijkheid voor de verzending
Veilig betalen met IDEAL ideal
Beoordeeld met een 10 bij webwinkelkeur!
Service in onze winkels (Vriezenveen, Beverwijk, Hardenberg) garantie RW

bedrijfspand cut copy

15 jarig jubileum
0
 x 

Uw winkelwagen is nog leeg. Veel shopplezier!

Totaal €0,00


uw maatwerk vind u hier

Beste klant, onze winkel in Vriezenveen is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Onze sfeervolle woonwinkel in Beverwijk is elke zaterdag en zondag geopend vanaf 9.30 uur tot 17.30 uur.
Alles resetten

Projecten

Verlichtings projecten bedrijven

VERLICHTING PROJECTEN

Robinswoondeco is gespecialiseerd in projectverlichting voor alle branches, als het nu gaat om duurzame hanglampen, plafondlampen of andere verlichtingsproducten alles is mogelijk. Indien mogelijk is het ook mogelijk om alle producten te voorzien van een certificaat B1. Dit wil zeggen dat de stof van uw product brandvertragend is! In loop der tijd is dit een zeer belangrijk punt geworden waar vele leveranciers (nog) niet aan denken! Wij hebben ruime ervarin met betaalbare projectverlichting zoals voor horeca-panden, winkels, kantoorpanden, zorg, onderwijs en verenigingen. Ook is het mogelijk om maatwerk hanglampen, plafondlampen, lampenkappen en andere verlichtingsproducten te produceren naar wens van de klant die voorzien is van eigen logo of bedrijfsnaam! Voor projectverlichting heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren stoffen.

Door de enorme toename aan opdrachten willen wij u er op attenderen dat de levertijd op dit moment 2 weken is! Zit u met een spoed project? Geef dit voortijdig aan als u met ons contact zou opnemen. Wij proberen dan in onze planningen te schuiven zodat de gewenste opleveringsdatum gehaald kan worden! Alle verlichtingsproducten worden door ons zelf gefabriceerd van begin tot het eind zodat wij de beste kwaliteit kunnen bieden met uiteraard goede garantie voorwaarden in tegenstelling tot onze concurrenten. Bij uitlevering zal alle producten uitvoerig gecontroleerd worden zodat u te vreden zal zijn over onze producten! Hier onder ziet u enkele voorbeelden van onze projecten die wij gerealiseerd hebben voor verschillende klanten! Wilt u meer informatie over onze verlichtingsprojecten of heeft u een specifieke vraag over een product? Neem gerust contact met ons op en wij zullen u deskundig advies geven!

Kies een subcategorie, of gebruik de filteropties links:

Toon

Resultaten 1 - 24 van 45

Je kunt nu ook op mobiel en tablet filteren op maat, kleur en model. Klik hiervoor op het +filter icoontje dat rechtsboven zweeft.

Grote hanglamp rond bedrukt

Hier ziet u een grote ronde bedrukte hanglamp die door Robinswoondeco is geproduceerd. Deze grote hanglamp is op maat gemaakt in opdracht voor een klant.

Hanglamp Bedrukt met bedrijfslogo en bedrijfskleuren

Hier ziet u een bedrukte hanglamp die voorzien is van een bedrukte logo en in de bedrijfskleuren. Uiteraard kunnen wij dit type lamp fabriceren vanaf 20cm t/m 300cm doorsnede tegen de laagste prijzen!

Voorbeeld 1: Rechthoekige hanglamp bedrukt.

Hier ziet u een rechthoekige hanglamp die volledig digitaal bewerkt en bedrukt is met een wolkenstructuur! Uiteraard is het bedrukken van welk voorbeeld dan ook mogelijk in alle denkbare kleuren, maten en modellen!

Voorbeeld 2: Ronde plafondlamp bedrukt met clublogo

Hier ziet u een ronde plafondlamp die voorzien is van een bedrukt clublogo in de clubkleuren. Uiteraard is het ook mogelijk om de diameter of hoogtes aan te passen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!

Voorbeeld 3: Bedrukte hanglamp rond ijscoupe

In opdracht van een ijssalon hebben wij hier een hanglamp ontworpen in een vorm van een ijsbeker met bedrukking er op! Uiteraard is dit ook nog groter of kleiner te realiseren met eventuele tekst of logo aan de onderkant!

Voorbeeld 5: Grote bedrukte hanglamp

Hier ziet u een grote hanglamp die bedrukt is met als tekst kassa boven een kassabalie! Deze hanglamp is ook leverbaar in verschillende modellen, kleuren en teksten........

Voorbeeld 6: Bedrukte binnenkant hanglamp

Hier ziet u een rechthoekige hanglamp waarvan de binnenkant bedrukt is in 2 kleuren. Ook is het mogelijk om deze hanglamp full colour te laten bedrukken in welk motief dan ook!

Voorbeeld 7: Hanglamp met foto bedrukking

Hier ziet u een grote ronde stoffen hanglamp die voorzien is van foto bedrukking. Deze hanglamp is uiteraard ook leverbaar in andere kleuren, maten en modellen tegen zeer gunstige prijzen.

Voorbeeld bedrukte hanglampen 12: Full colour bedrukte kappen met tekst

Hier ziet een aantal full colour bedrukte hanglampen die voor een beursstand op maat is gemaakt! Deze hanglampen zijn geproduceerd met het aanleveren van digitale bestanden van onze klant en met afmetingen van de beursstand zodat de bedrukte hanglampen een prima verhouding hebben met de beursstand.

Voorbeeld bedrukte hanglampen 14: Bedrukte hanglamp voetbalstadion feyenoord

Hier ziet u in opdracht van een klant een hanglamp waarvan een foto gemaakt is ter plaatse met een mobiele telefoon of smartphone! Wij kunnen elke foto of wat dan ook keurig bedrukken op iedere hanglamp of plafondlamp tegen de beste prijzen!

Voorbeeld bedrukte hanglampen 15: Grote bedrukte hanglampen voor beursstand afgestemd op meubilair

Hier ziet u grote bedrukte hanglampen in een beursstand die full colour bedrukt is en afgestemd op het meubilair! Deze hanglampen zijn opdracht van de klant volledig LED uitgevoerd en volledig op maat gemaakt in verhouding met de beursstand!

Voorbeeld bedrukte hanglampen 16: Voorbeeld bedrukte stoffen hanglampen met bedrijfslogo en bedrijfskleuren

Hier ziet u grote hanglampen van stof bedrukt in de bedrijfslogo en bedrijfskleuren voor een beursstand. Natuurlijk zijn dit soort lampen ook professioneel voor in uw bedrijfspand denk bijvoorbeeld aan kantoor, wachtkamer of vergaderruimte e.d.

Voorbeeld bedrukte hanglampen 17: Bedrukte / geprinte kap in Bedrijfskleur en bedrijfsnaam

Hier ziet u een kap die bedrukt is in de bedrijfskleuren met bedrijfsnaam! Deze kappen zijn uiteraard ook in grotere of kleinere maten te leveren waarvan u zelf de hoogte kunt bepalen! Kijk voor meer voorbeelden op deze website!

Voorbeeld bedrukte hanglampen 18: Bedrukte hanglamp in een mega groot kokermodel

Ook hier ziet u een uniek stuk vakwerk van Robinswoondeco. Deze bedrukte hanglamp is op maat gemaakt in verhouding van de winkelpassage! Verder is deze hanglamp voorzien van meerdere lichtbronnen die allen met LED uitgevoerd is!

Meer - Lampenkappen

Lampenkap of Hanglamp op maat maken?

ontwerp banner menu

Stuur ons een bericht
Stel hier eenvoudig uw vraag / vraag informatie aan.
Wij komen zo snel mogelijk terug op uw aanvraag.
Informatie over het product wat u nu bekijkt wordt automatisch meegestuurd.
10000 characters left