showroom-robinswoondeco

Showroom Lampenkappen, Hanglampen en Decoratie

Op deze pagina vind u informatie over de vestiging van Robinswoondeco met de openingstijden, adresgegevens en telefoonnummers. Dankzij ons grote succes online en de belangstelling van klanten hanteren wij nu ook de internetprijzen in onze showroom aan de bedrijfsweg 62 te Vriezenveen. Tevens vind u ons in onze winkel op de Bazaar in Beverwijk hal 5. Ook hier wordt een groot deel van ons assortiment tegen de beste prijzen gepresenteerd.

 

10 jaar stampWegens de toenemende online en groothandel drukte kunnen wij onze winkel in Vriezenveen alleen nog op de vrijdag en zaterdag bemannen. Wij zijn dan geopend vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Bij Robinswoondeco staat de persoonlijke “touch” hoog in het vaandel! Wij willen ons graag 100% gaan focussen op onze klanten op de websites en in de nieuwe fysieke winkel en in Beverwijk!  We verwachten onze nieuwe grotere winkel eind 2022 te openen in de regio Twente. Onze winkel in Vriezenveen blijft uiteraard open voor particulieren tot dat onze nieuwe winkel is geopend aan het eind van dit jaar! Daarna gaan we in Vriezenveen verder als groothandel en magazijn om onze andere winkels en webwinkel zo efficiënter te bevoorraden. Wij hopen u in de toekomst te mogen begroeten op onze websites of in 1 van onze sfeervolle filialen met de zelfde service en assortiment.

Waarom Robins Woondeco voor al uw verlichting en woondecoratie?
Wij maken alle hanglampen en lampenkappen in onze eigen kappenatelier!
Met een persoonlijke aanpak, kundig en vrijblijvend advies, hielpen wij reeds duizenden klanten.
Bij Robins Woondeco heeft u niet alleen de beste prijs, maar ook nog eens een écht kwaliteitsproduct dat voor ú op maat is gemaakt.
Vergeet die discounters en de giganten, haal een echt duurzaam product in huis.
Direct op maat maken? Klik hier voor onze online lampenkappen en hanglampen configurator!

Showroom/Magazijn Vriezenveen is weer geopend!

Showroom Vriezeveen

Geopend op dag t/m dag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Kom langs in onze winkel op de bazaar in Beverwijk

Megastore Beverwijk

Geopend op dag t/m dag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens RobinsWoondeco

Rabobank nummer:NL73RABO0136532837
KVK nummer:08119661
BTW nummer:NL001581384B39

Extra gegevens van onze bank voor buitenlandse betalingen

BICRABONL2U
IBAN nr:NL73RABO0136532837

Bij RobinsWoondeco vindt ook u zeker weten uw nieuwe verlichting en woondecoratie. Veilig en vertrouwd, zowel online als offline in onze winkels. Met expert advies en maatwerk voor iedere klant.